Blog/Pse keni nevojë për një responsive design

Responsive Web Design është relativisht një qasje e re që siguron përdoruesit të kenë një experiencë shikueshmërie të mirë pavarësisht llojit të pajisjes që ata po përdorin. Për shkak se shumë e shumë njerëz po përdorin celularët dhe tabletat, është e rëndësishme të ndjekësh trendin dhe ta bësh prezencën tënde më të lehtë për klientët.

• Responsive design është ndryshe nga një mobile friendly website

Mobile friendly websites do të duken mirë në pajisjet mobile por mund të kenë defekte dhe janë më të vështira për t’u naviguar, ndërsa responsive website përshtatet me cdo lloj ekrani.

• Rritje trafiku nga përdoruesit e cecularëve

Me një numër në rritje të shikueshmërisë nga përdoruesit e celularëve, duke pasur dy versione të një faqeje konsumon kohën dhe kërkon mirëmbajtje të lartë.

• Kosto më të ulët dhe mirëmbajtje website

Kërkon më pak kohë ta bësh dhe është më e lehtë ta mirëmbash një responsive website se të mirëmbash dy versione në të njëjtën kohë.

• Jep një experiencë përdoruesi të pastër

Websitet që nuk janë responsive zakonisht shtrembërohen kur shfaqen në pajisjet si tablet dhe celularë.

• Një responsive website përmirëson përpjekjet tuaja për SEO

Përbën një ekpseriencë të mirë përdoruesi dhe përmirëson përpjekjet tuaja për SEO në të gjitha platformat.