Blog/Pse bizneset preferojnë cilësinë mbi sasinë

Pavarësisht se në cilën industri operon organizata juaj, mënyra se si biznesi paraqitet vendos se si ju i tërhiqni klientët. Performanca dhe qëndrueshmëria e një biznesi varet ose nga kualiteti i shërbimeve, produkteve ose të dhënat që biznesi juaj ndanë. Pyeteni veten, cilin biznes do të preferoni? Një biznes me një larmi produktesh me cilësi të ulët apo një biznes qe ka pak produkte/shërbime por me cilësi të shkëlqyer?

Kualiteti e fiton debatin mbi cilësinë përballë sasisë në një biznes. Ja se si:

Qëndrueshmëria

Të mbash cilësinë në një biznes ndihmon të fitosh klientë të vërtetë dhe rrit qëndrueshmërinë e biznesit.

Produktiviteti

Standartet e studiuara të cilësisë së një shërbimi apo produkti shpesh vendos produktivitetin e një biznesi.

Fitimi

Nëse një biznes siguron produkte dhe shërbime me cilësi të lartë, do të ndodhë që shitjet dhe  fitimet për atë biznes të rriten.

Kënaqësia e klientit

Klientët të cilët janë të kënaqur me produktet apo shëbimet, prodhojnë marketingun e fjalës së gojës, gjë e cila sjell më shumë vlerë.

Suksesi i biznesit

Cilësia e shërbimeve dhe produkteve është faktori kyç që vendos për marketimin e një biznesi të suksesshëm.