Blog/Trendi në rritje i mediave sociale

Media Sociale është akoma një trend dhe do të jetë gjithmonë kështu për arsyet e mëposhtme:

• Është më lehtësisht e aksesueshme në telefon

• Ka më shumë se 2 miliardë përdorues

• Ads të aktivizuara në Media Sociale sjellin shumë para për biznesin

• Mbi 50% e njerëzve në rrjetet sociale influencohen nga të tjerët

• Videot live ndodhin kudo në botë

• Bizneset që kanë llogari në rrjetet sociale kanë më tepër klientë besnik