Blog/Menaxheri i rrjeteve sociale.

  1. Angazhim i mjaftueshëm. Nuk është gjithmonë e nevojshme që një rezultat i mirë të kërkojë një angazhim Full-Time. 
  2. Skedulime postimesh jo të lodhshme dhe në sasi. Nuk rekomandohet një seri  apo galeri e gjerë dhe e mbingarkuar, sepse kjo gjë shkon në disfavorin e biznesit. Dicka e shpeshtë e të njëjtit lloj është gjithmonë dicka e padëshiruar nga njerëzit.
  3. Duhet të kenë imagjinatë. Një menaxher rrjetesh sociale duhet që të krijoj postime të vecanta për të tërhequr vëmendjen e njerëzve.
  4. Duhet të jetë praktik dhe të përdor sa më shumë aplikacionet ne smartfonë.