REGJISTRAR HOSTIMI/DOMAINI

  • HOME
  • /
  • REGJISTRAR HOSTIMI/DOMAINI

Regjistrar Hostimi/Domaini

Ky shërbim mundëson aksesin e të paturit një website të regjistruar në WorldWideWeb. Ky shërbim është i limituar kur jepet falas dhe mundëson më tepër aksese krahasuar kundrejt një pagese mjaft të vogël.
MediaWeb garanton siguri maksimale për cdo hostim duke u kujdesur kështu nga shumë viruse dhe hakime të mundshme.Nga ana tjetër, të kesh një domain tëndin, do të thotë të kesh lirinë e të punuarit me website të ndryshëm, personalë dhe të tjera. Jeni ju ata që i mundësoni të tjerëve akses duke i siguruar një adresë hosti e cila përdoret nga blerësi për ti dhënë liri në të vepruar por ajo që është më e rendësishme, garanton autoritet dhe siguri online. Një element tjetër shumë i rëndësishëm, është padyshim dhe suporti i garantuar i klientit (telefon, email, FAQ suport)