DIGITAL MARKETING

  • HOME
  • /
  • DIGITAL MARKETING

Digital Marketing

Marketingu dixhital ka për qëllim të promovojë produkte dhe shërbime në formë elektronike dhe në kohë reale, për shikueshmëri dhe shitje. Interaktiviteti që transmeton një kompani marketingu dixhital, ekspozon burime informacionesh nga bizneset dhe komentesh nga ndjekësit e tyre. Ekziston një gamë e gjerë mjetesh që ndihmojnë në këtë fushë, si psh :

  • Website
  • Rrjetet Sociale
  • Telefonia

MediaWeb360° merret me email marketing (promovimi i shërbimeve nëpërmjet marketingut me email, në kategorinë PROMOTIONS në email-et e një numri të caktuar personash); SEO (optimizimi në motorët e kërkimit, për shikueshmeri të lartë) ; marketing rrjetesh sociale (hapje profilesh biznesi dhe mirëmbajtje të tyre në facebook, instagram, linkedin, youtube, pinterest etj.); video advertising etj.