RRETH NESH

MediaWeb 360 është kompani dixhitale e pavarur që ka nisur aktivitetin e saj në vitin 2015 në Shqipëri, për tu zgjeruar më pas edhe në Gjenevë, Zvicër. Në 3 vite eksperiencë ne kemi arritur të optimizojmë shërbimet tona me shpejtësi.Shërbimet tona konsistojnë në plane marketingu online dhe offline, dizenjim dhe ndërtim webfaqesh, ture virtuale me kamerën e vetme GoProOmni në Shqipëri, marrëdhenie me publikun (pr), dizajngrafik, SEO etj.

Stafi ynë përbëhet nga persona të motivuar dhe kualifikuar, që gjithmonë shpalosin ide të reja dhe na krijojnë mundësinë e një shërbimi korrekt, të shpejtë dhe pozitiv.

Kompania jonë bashkëpunon me një gamë të gjerë markash të njohura në Shqipëri dhe jo vetëm . Kjo na ka mundësuar rankim të lartë në zgjedhjen për partneritete të mëtejshme. Objektivi i MediaWeb360 konsiston në klientë të kënaqur dhe bashkëpunime të përjetshme. Eshtë thjeshtësia dhe talenti ajo që na ndihmon të ruajmë imazhin tonë.