Ne jemi MEDIAWeb 360°. Kompani kreative dhe dixhitale.

LARMISHMËRI
SHËRBIMESH QË
I NEVOJITEN
ÇDO BIZNESI.

Mëso më shumë 

Dizajni i website-it tregon pasqyrën e biznesit tuaj. Një shprehje e njohur thotë “Përshtypja e parë është ajo që zgjat gjtihmonë”. Në teknologjinë e internetit, website-i juaj është subjekti i parë që ndërvepron me vizitorin, kështu që website-i juaj duhet të flasi vetë!

Shërbimi më I ri nga Mediaweb është shfaqja e te gjitha bizneseve në një foto sferike prej 360°. I gjithë sistemi është mbi një foto , e cila ndodhet në një plan sferik, ku tregon çdo pjesë te detajuar të nje ambienti.

Ne ju ndihmojmë falë Marketingut Online që të rrisni prezencën e kompanisë tuaj në rrjetet sociale si dhe në mjetet e kërkimit. Kur dikush të kërkojë rreth industrisë së biznesit tuaj, me ndihmën tonë mund të arrini që kërkimi i parë që i rezulton klientit, të jeni ju!

Punimet e fundit

Shiko të gjitha projektet

Pse të na zgjidhni NE ?

  • Faqet që krijojmë ne janë të optimizuara
  • Metodologjia jonë e krijimit të faqeve është e provuar dhe efektive
  • Fokusim të lartë në kërkesat e biznesit dhe në fitim mbi investim.
  • Asnjë humbje në kualitetin e faqes së internetit
  • Ne jemi të shpejtë në përgjigjen e kërkesave të klientit
  • Ju japim zgjidhje dhe shërbime të posacme për biznesin tuaj
  • Asnjë shqetësim pasi kemi në dispozicion ekspert për ndërtimin e website
  • Developerat tanë janë me eksperiencë dhe të certifikuar
  • Ne ndërtojmë faqe responsive që adaptohen me ekranin e shfletuesit tuaj
  • Përvojë të gjerë në menaxhimin e projekteve

Mendoni se jemi të duhurit për biznesin tuaj ?